Kolding Vinfestival 2018: Kæmpe vinfest på Volkerts Fylke 3-4. november

Sæt kryds i kalenderen d. 3. og 4. november og kom til smagning af over 150 vine fra hele verden når Vestergaard Wines og Kolding Vinhandel sammen med Volkerts Fylke og gode venner inviterer til et brag af en vinfest i Koldings nye trendy venue på Dalbygade 40!

Kolding Vinfestival

Vi har igen inviteret vores vinbønder fra hele verden på besøg i Kolding, og byder sammen med dem på en helt uforglemmelig weekend i vinen og hyggens tegn. Du kan smage på over 150 vine fra hele verden i helt unikke omgivelser, og samtidig få hele historien bag vinene.

Og ja, du læste rigtigt: der stod en hel weekend! Traditionen tro bliver Kolding Vinfestival, som nu afholdes for fjerde gange endnu større, flottere og sjovere end sidste år! I år har vi nemlig udvidet med søndagsbilletter, så festen kan fortsætte over to dage til glæde for dem, som sidste år måtte gå forgæves efter billetter.

Samtidig udvider vi i år med et nyt Masterclass-koncept, hvor du kan få en dybere introduktion af vinene fra udvalgte producenter. Vi holder i løbet af weekenden fire Masterclasses, hvor du for blot 50 kroner kan fordybe dig i udvalgte topvine fra en enkelt producent i rolige omgivelser med tid til fordybelse, længere smagninger og mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte ønske.

 

Kolding Vinfestival – byens største all-inclusive festival i vinens tegn

Kolding Vinfestival 2018 finder sted på Volkerts Fylke, Dalbygade 40, og billetten giver både entré, fri smagning i fire timer og lidt godt at spise. Igen har de utrættelige drenge fra Volkerts nemlig lovet at stå for forplejningen mens vi smager på vine fra bl.a. Frankrig, Tyskland, Østrig, Italien, Spanien og Australien. De fleste af vinene vil blive skænket og præsenteret af vinmagerne selv, som netop har taget turen helt til Kolding for at præsentere deres hjertebørn.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og gå ikke glip af en helt unik, mindeværdig og vinfyldt weekend i lækre nye omgivelser – billetsalget er allerede godt i gang!

 

Køb billetter til Kolding Vinfestival

Billetter til Kolding Vinfestival koster kun 265 kroner (søndagsbilletter 225 kr) og er i modsætning til mange arrangementer af denne art alt inklusiv. Billetten giver både adgang til fri smagning af over 150 forskellige vine samt lækker mad at spise. Med andre ord, når entréen er betalt, så er alt betalt – du skal ikke bekymre dig om at købe smageglas, poletter eller andet – blot nyde dagen, vinen og selskabet.

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet på volkerts.dk – og slå gerne til i god tid, der er allerede rift om dem! 

 

Tidspunkt og sted for Kolding Vinfestival

Kolding Vinfestival finder sted over to dage:

3. november 2018, kl. 13 – 17 (pris: 265 kr.)

4. november 2018, kl. 12 – 16 (pris: 225 kr.)

Billet til de enkelte dage sælges på volkerts.dk – bemærk venligst at købte billetter kun giver adgang til den dag, der står påtrykt billetten.

Adressen er: Dalbygade 40, 6000 Kolding

 

Søndagsbilletter til Kolding Vinfestival

De seneste år har vi oplevet større og større opbakning omkring Kolding Vinfestival, og derfor har vi desværre også de seneste år måtte melde udsolgt til mange håbefulde mennesker, som forgæves søgte billetter.

Desværre hverken kan eller vil vi gøre Kolding Vinfestival større, der skal være god plads og tid til alle, og det skal være hyggeligt og intimt. Så i stedet for at udvide, har vi i år indført søndagsbilletter. En søndagsbillet koster 225 kroner, og giver præcis samme fordele som en lørdagsbillet, vi starter og slutter blot lidt tidligere, så alle kan komme hjem og i seng til ordentlig tid.

 

Masterclasses til Kolding Vinfestival

Vil du gerne endnu mere i dybden med enkelte producenter eller enkelte vine, har du mulighed for at booke dig ind på en eller flere Masterclass-smagninger i løbet af festivalen, hvor du kommer helt tæt på vinmageren, vinen og filosofien bag i helt intime omgivelser.

Deltagelse koster 50 kroner pr Masterclass, inkluderer generøse smagsprøver og snacks samt tid til fordybelse, spørgsmål og snak. Der er max 20 pladser til hver Masterclass-smagning, som holdes i rolige, tilstødende lokaler for at sikre en unik, uforstyrret oplevelse. Der er planlagt følgende Masterclasses i løbet af weekenden.

 

Lørdag

  • 13.30 Kangarilla Road Winery, McLaren Vale, Australien
  • 15.00 Poderi del Paradiso, Toscana, Italien

 

Søndag

  • 13.00 Domaine Maby, Tavel og Lirac, Rhône, Frankrig

 

Transport til og fra Kolding Vinfestival

Du kan heldigvis roligt lade bilen stå når du skal til Kolding Vinfestival – selv hvis du kommer langvejs fra!

Volkerts Fylke ligger i Koldings centrum, omkring 15 minutters rask gang eller en kort taxatur fra fra både Kolding Busterminal og Banegården, hvor byens taxaer også holder.

Så lad trygt bilen blive hjemme og nyd et ekstra glas vin, så kan oplevelsen også passende kombineres med en gåtur igennem centrum eller et besøg på en af byens mange hyggelige caféer, barer eller restauranter.

 

Festen fortsætter: Spisning, natteliv og overnatning i forbindelse med Kolding Vinfestival

Er du ikke klar til at stoppe festen efter fire timer? Hvorfor så ikke runde oplevelse af med et godt måltid og et glas eller to at gå hjem på?

Vi arbejder i skrivende stund på muligheden for en officiel efterfest, men bliver det ikke til noget, byder Kolding også på både klassiske, værtshuse mange charmerende caféer og restauranter i gå-afstand fra Volkerts Fylke, og flere af dem serverer endda vores dejlige vine til maden.

Kommer du udenbys fra, og vil du gerne have en ekstra dag i byen, eller blot nyde Koldings charmerende natteliv, så har vi også en løsning. Book en overnatning hos det hyggelige og centralt beliggende Zleep Hotel eller nyd en behagelig cocktail af by-stemning og udsigt over Slotssøen hos Kolding Hotel Apartments

 

 

Vores Vinbønder: Dem kan du møde til Kolding Vinfestival

Australien: Kangarilla Road

Frankrig: Château Valcombe, Domaine Maby, Domaine Saint-Remy, Marrenon, Clos des Mourres

Italien: Poderi Del Paradiso, Spadafora, Cantine Grasso

Spanien: Arroyo, Bodega Nodus, Emendis, Finca Míllara, Francisco Fernandez Sousa, Gancedo, Paniza, Tardencuba                                    

Tyskland: Weinbau Barthel                                                    

Listen opdateres løbende…

 

Spørgsmål til Kolding Vinfestival?

Har du praktiske spørgsmål til Kolding Vinfestival, så kontakt os endelig – du finder vores kontaktinfo her på siden. Du er også velkommen til at sende os en besked på Facebook.

Alle henvendelser af pressemæssig karakter bedes ske direkte til Kristian Vestergaard Frandsen på 25 39 73 14 eller kristian@vestergaardwines.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *