Låsbybanke 12, 6000 Kolding, Danmark

Tlf: 75 53 58 26 / E-mail: info@vestergaardwines.dk

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her:

Kan jeg bestille jeres vine online?

Vi arbejder i øjeblikket på en ny webshop, hvor du kan læse om og bestille alle vores spændende vine. Hvis du har forespørgsler eller specifikke ønsker, er du mere end velkommen til at sende os en forespørgsel under menupunktet Bestil Online.

Leverer I vingaver til firmaer, m.m.?

Ja! Vi er faktisk ikke bange for at kalde os selv eksperter i vingaver til firmaer. Kontakt os gerne med forespørgsler, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Kan I anbefale den perfekte vin til...?

God vin, god mad og gode oplevelser hænger sammen. Er du nysgerrig efterhvilke vine, der passer til specielle formål, vil vi anbefale dig at tage fat i vores nærmeste forhandler, som vil kunne give dig den service og vejledning, du fortjener!

Er jeres vine økologiske, biodynamiske og/eller bæredygtige?

Vi er ikke fanatiske, men vi holder meget af den jord, der giver os vores vine. Selvom du sagtens kan finde helt konventionelle vine i vores sortiment, finder du en voksende andel af økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine hos Vestergaard Wines.

Jeg er vinhandler, kan jeg blive forhandler af jeres vine?

Vi er altid på udkig efter dedikerede vinhandlere og restauratører, som kan hjælpe med at udbrede kendskabet til vores fantastiske vine. Passer du ind i profilen, så tag endelig kontakt til os, og lad os tage en snak over et glas god vin.

Send os en besked

Beklager. Vores kontaktformular er desværre midlertidigt ude af drift. Kontakt os venligst på info@vestergaardwines.dk eller 75 53 58 26