Vine med saft, kraft og individuel karakter

Vestergaard Wines importerer og sælger vine med karakter og sjæl til private, engros og restauration.

Vine med karakter og sjæl

Filosofien bag vores vine er enkel: Vi tror på gode og unikke vinoplevelser, som du ikke kan finde alle andre steder. Vores vine er ikke de typiske ensidige supermarkedsvine, men unikke vine med saft, kraft og individuel karakter og udtryk.

Stort set alle vores vine kommer fra mindre nicheproducenter og er grundigt prøvesmagt, vurderet og personligt udvalgt til ikke kun at falde i vores smag, men også i den almindelige danske vinelskers smag.

Læs mere om vores vine

Familiefirma med årtiers erfaring

På trods af at vi er et ungt firma, har vi årtiers erfaring når det kommer til udvælgelse, indkøb og import af vin. Vestergaard Wines har nemlig rødder i Kolding Vinhandel der, foruden at være en institution i Kolding midtby, er kendt for en anseelig import af spændende og unikke vine fra både Frankrig, Italien og Spanien.

Vestergaard Wines er udsprunget af vores ønske om at dele vores unikke vinoplevelser med et endnu større publikum, men servicen, dedikationen og kærligheden til vinen er stadig den samme, som du kender det fra en gammeldags vinbutik.

Spørgsmål? Kontakt os her!

køb vores spændende vine

Vi samarbejder med dedikeredevinhandlerer og restauratører i hele Danmark. Hos vores forhandlere finder du både vores unikke vine og god, personlig rådgivning!