Mere end en smagsoplevelse!

Vores vine skal ikke blot være en smagsoplevelse, de skal have sjæl og fortælle en historie.

 

Vores vine er ikke metervarer, de er unikke stykker historie!

Alle vores vine er importeret fra mindre producenter, som alle har det tilfælles, at de har inspireret og gjort indtryk på os – enten igennem vinhusets historie eller igennem en hel særlig dedikation hos vinmageren.

En vins historie og arbejdet, der er lagt i den, kan smages på præcis samme måde som de primære smagsindtryk. Stopper man kort op og værdsætter en vins historie og det arbejde, der er lagt i den, bliver oplevelsen meget større end blot smagen. Sådan elsker vi at nyde vin, og sådan håber vi du vil elske at nyde vores vine.

Vi er eneste danske importør  for mange af vores vine, og derfor er du også sikret en enestående oplevelse af høj kvalitet, når du handler vin hos os.

Vi importerer selv sagt ikke vine, vi ikke selv nyder at drikke og vi importerer kun vine fra producenter vi kender og har tillid til.  Alle vine bliver naturligvis prøvesmagt for at sikre, at de lever op til vores krav og forventninger til kvalitet før de bliver sat til salg i butikkerne og på nettet.

Tørstig efter nye vinoplevelser? Vi håber du vil nyde at gå på opdagelse i vores vinunivers!

køb vores spændende vine

Vi samarbejder med dedikeredevinhandlerer og restauratører i hele Danmark. Hos vores forhandlere finder du både vores unikke vine og god,
personlig rådgivning!