Vestergaard Wines Webshop

Search Site
Slide 3
Vores passion: Vin er mere end blot en smagsoplevelse!
Slide 5
Månedens vin: Prøv en ny vinoplevelse hver måned
12
Nyeste vine
Bestsellere
Om os

"Hos Vestergaard Wines banker vores hjerte for vine med karakter og sjæl!"

Kresten Vestergaard Frandsen

"Vi stræber efter at sælge vine som ikke blot er metervarer. Vine af stor kvalitet, vine med karakter, og vine med sjæl og historie. Kort sagt: vine til den kræsne vinelsker, som vil have vin udover det sædvanlige!"

Mere end blot en smagsoplevelse!

Vores vine skal ikke blot være en smagsoplevelse, de skal have sjæl og fortælle en historie. Alle vores vine er importeret via individuelle aftaler, vi har lavet direkte med mindre producenter, som alle har det tilfælles, at de har inspireret os – enten igennem vinhusets historie eller igennem en hel særlig dedikation hos vinmagerne.

En vins historie og den dedikation der er lagt i arbejdet kan smages på præcis samme måde som de primære smagsindtryk. Stopper man kort op og værdsætter en vins historie og det arbejde, der er lagt i den, bliver oplevelsen så meget større end blot smagen. Sådan elsker vi at nyde vin, og sådan håber vi du vil elske at nyde vores vine.

Som oftest er vi eneste importør i Danmark på vores vine og kan dermed garantere helt unikke smagsoplevelser, som selvfølgelig lever op til vores egne høje forventninger og strenge kvalitetskrav. Da vi køber direkte hos producenten, som vi ofte har et venskabeligt forhold til, kan vi samtidig garantere dig store smagsoplevelser til en mere end rimelig pris.

Vi køber direkte hos producenten og sikrer dig dermed en vinoplevelse udover det sædvanlige til en mere end rimelig pris!

Læs mere om Vestergaard Wines her.

 

Velkommen i vores spændende vinunivers, vi håber du vil finde vores vine så spændende som vi gør!

Kresten V. Frandsen
Vestergaard Wines ApS

Featured Brands
Left Right
På denne hjemmeside anvender vi cookies for at give dig den bedst mulige besøgsoplevelse. Læs mere om cookies her.
x

Back to top