Search Site

Handelsbetingelser

På denne side har vi samlet betingelser og praktiske informationer vedrørende brug af vores webshop og handel med Vestergaard Wines ApS. Du kan her læse om alt fra leveringsomkostninger til bestilling, betaling og eventuelle reklamationer.

Levering og fragt

Hos Vestergaard Wines bliver alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage og håndteret af professionelle under transporten.

Vi tror på at levering skal være så billig og fleksibel som muligt, og giver dig derfor valgte imellem hele tre forskellige leveringsformer alt efter hvor i landet du befinder dig, og hvor nemt du ønsker det. Du kan ved bestilling vælge imellem følgende leveringsformer:

Afhentning hos Kolding Vinhandel (gratis)

Bor du i nærheden af vores butik i Kolding, kan du vælge selv at afhente varerne når det passer dig. Vi vil så sørge for at din bestilling er forsvarligt pakket og klar til afhentning.

Levering i Kolding Kommune (65,- gratis over 1500,-)

Vi kører jævnligt selv ud med leveringer indenfor kommunegrænsen i Kolding. Bor du i Kolding Kommune og vælger du at få varen leveret under bestilling, vil den blive leveret indenfor 1-4 hverdage af vores egen chauffør. Vi kører varer ud løbende, både i dag- og aftentimerne. Angiv meget gerne i en kommentar til din bestilling hvor varen må stilles såfremt vi ikke træffer dig på adressen ved levering, eller kontakt os efter ordreafgivelse hvis du har specielle ønsker med hensyn til levering.

Forsendelse i hele Danmark (150,- gratis over 1500,-)

Vi leverer ordrer i hele Danmark med hjælp fra firmaet Vingaloppen. Leveringstid på ordrer til forsendelse i Danmark er 2-4 hverdage. Vores leveringspartner leverer primært ud dagstimerne, angiv derfor gerne enten en firmaadresse til levering eller angiv som kommentar til din ordre hvor leveringen må stilles såfremt fragtmanden ikke finder dig hjemme på adressen. 

 

Bestilling

På vestergaardwines.dk kan du bestille alle varer, som vi selv importerer og har på lager i Kolding. Foruden vores egenimport fører vi også en række andre vine fra mere og mindre kendte vinhuse, ligesom vi har en del ”skatte” i kælderen.

Hvis du har forespørgsler til specielle varer, som ikke er at finde i vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os på info@vestergaardwines.dk eller telefon 75 53 58 26. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på vestergaardwines.dk er inkl. moms og alle gældende afgifter. Priserne er dagspriser og kan ændres uden varsel fra dag til dag.

Når du handler med Vestergaard Wines ApS, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

 

Betaling

På vestergaardwines.dk kan der betales med:

 • Dankort og Visa Dankort
 • Kontokøb for erhvervskunder (kontakt os på info@vestergaardwines.dk for oprttelse)
 • Kontant betaling ved afhentning af bestilling i Kolding Vinhandel

Der kræves et mindre gebyr for betalinger med Dankort på vestergaardwines.dk. Gebyret dikteres af nets og svarer udelukkende til vores egen udgift for at håndtere betalingen.

Ved betaling med betalingskort er du altid fuldt sikret mod misbrug. Du har således mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun nets, der kan læse dem. Hverken vestergaardwines.dk eller udenforstående  har mulighed for at læse dataene.

Betaling for din ordre trækkes først fra din konto, når varerne udleveres fra vores butik eller afgår fra vores lager via egen chauffør eller fragtmand. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Refundering eller fortrydelse af køb

Du kan få pengene for dit køb tilbagebetalt såfremt: 

 • Du aldrig modtager varen.
 • Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
 • Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
 • Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

 

Returret for privatkunder

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, eller du af anden grund har fortrudt dit køb, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og samme mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Ved returnering bedes du vedlægge faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat. Som kunde hæfter du ved returnering selv for fragtomkostninger fra dit hjem til vores adresse. Varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

 

VESTERGAARD WINES ApS

LÅSBYBANKE 12

6000 KOLDING

CVR Nr.: 34701776

 

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto. Varen bedes venligst returneret i væsentligt samme stand som ved modtagelse.

I tilfælde hvor varen ikke er i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, f.eks. i tilfælde vedrørende manglende eller beskadigede flasker, er Vestergaard Wines ApS ifølge købeloven berettiget til kun at tilbagebetale dele af varens værdi. Det beløb der tilbageholdes af Vestergaard Wines ApS må udelukkende svare til den værdi varen, baseret på Vestergaard Wines ApS' skøn, har mistet i forbindelse med købers håndtering af varen.

Har du sendt en vare ind i forbindelse med fortrydelse eller reklamation kontakter vi dig altid når vi har modtaget varen. Du vil samtidig modtage oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

OBS: Der ydes ikke returret til erhvervskunder med mindre andet er specifik aftalt!

 

Reklamationsret

Når du handler på vestergaardwines.dk, har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af grov uagtsomhed, fejlagtig opbevaring eller anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid fra modtagelse af varen. Hvis reklameres sker inden to måneder fra modtagelse, vil reklamationen altid betragtes som rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du venligst først kontakte os på info@vestergaaardwines.dk eller telefon 75 53 58 26. Returnering kan herefter ske til vores adresse:

 

VESTERGAARD WINES ApS

LÅSBYBANKE 12

6000 KOLDING

CVR Nr.: 34701776

 

Ved returnering bedes du vedlægge kopi af faktura samt angivelse af fejlen.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet uden foregående aftale!  Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation kontakter vi dig altid når vi har modtaget varen. Du vil samtidig modtage oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Persondatapolitik

Når du handler via vestergaardwines.dk, skal du som minimum oplyse  korrekt navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er  nødvendige for at kunne gennemføre din bestilling og kontakte dig i forbindelse med eventuelle problemer eller tvivlsspørgsmål.

Alle  registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i  Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet  til tredjemand.

Alle informationer, som du overdrager til  Vestergaard Wines via vores hjemmeside, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske  betaling krypteres naturligvis. 

Vestergaard Wines er dataansvarlig. Vores servere er  placeret hos en pålidelig hostingudbyder og er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne  alarmsystemer. Vestergaard Wines opbevarer  som foreskrevet i Regnskabsloven  registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de  slettes. 

Ved handel gemmes der  cookies lokalt på computeren. Det er Vestergaard Wines ApS, den juridiske ejer af vestergaardwines.dk, som indsamler og håndterer data.

 

Statistik

På Vestergaardwines.dk opsamler vi besøgsstatistik via Google Analytics. Det betyder, at vi via et statistik-system 100% anonymt opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores webshop har, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Vestergaardwines.dk anvendes statistikken med det ene formål at optimere webshoppen og dens funktionalitet til vores besøgende. Informationerne kan på ingen måde bruges til at identificere dig som person.

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via vores webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • navn
 • adresse
 • telefonnummer
 • e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig og eventuelt kontakte dig i forbindelse med din ordre.

Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at  det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du  er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. 

Indehaveren af Vestergaardwines.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Generelt

Vi respekterer og overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe stærk alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. Dette gælder både for salg igennem vores webshop og vores butik i Kolding. Ved indgåelse af aftalen erklærer du dig samtidig juridisk myndig til at foretage det ønskede køb.

Samtlige produktbilleder på vores hjemmeside er vejledende. Der kan være mindre ændringer/afvigelser i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med tidligere årgang. Vi bestræber os på at have retvisende etiketter, men kan ikke påtage os at fotografere hele vores varelager hvert år.

På denne hjemmeside anvender vi cookies for at give dig den bedst mulige besøgsoplevelse. Læs mere om cookies her.
x

Back to top