Search Site

Domaine Saint-Rémy

Domaine Saint-Rémy

 Certificeret biodynamisk og økologisk verdensklasse fra Alsace!

Siden 1725 er kærligheden til vin gået fra generation til genration i familien Ehrhart. François Ehrhart har i mange år bestræbt sig på at udvikle sine vine fra markerne på de bedste skråninger i Alsace og har videregivet sin viden til sønnen Philippe, som i dag driver stedet. Phillipe fastholder familiens passion og traditioner, som byder på elegante, raffinerede og berømte vine.

Høsten foregår i dag stort set stadig ved håndplukning. Siden 1999 har Phillipe dyrket vin i harmoni med naturen på markerne beliggende på de storslåede skråninger tilhørende Domaine Saint Remy, hvorfra udsigten over Alsace sletten bevidner om tid og tradition. Domainet er i dag certificeret som et økologisk og biodynamisk landbrug baseret på et integreret sæt af produktions-specifikationer (Tyflo).

Domaine Saint-Rémy’s vinmarker omfatter over 20 ha i kommunerne Gueberschwihr, Eguisheim, Wettolsheim, Wintzenheim, Turckheim, Zimmerbach, Sigolsheim, Niedermorschwihr, Ammerschwihr og Kientzheim.  Ekstraordinære marker, der er domainets stolthed: Grand Cru Hengst, Grand Cru Brand, Grand Cru Schlossberg, Grand Cru Goldert.

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
På denne hjemmeside anvender vi cookies for at give dig den bedst mulige besøgsoplevelse. Læs mere om cookies her.
x

Back to top