Search Site

Poderi del Paradiso

Poderi del Paradiso

Lige udenfor San Gimignano, byen med de mange tårne, finder vi Poderi del Paradiso omgivet af vinmarker og olivenlunde.

Familien Cetti har taget vindyrkning meget seriøst lige siden Graziella Cappelli, hustru til Dr. Vasco Cetti, overtog styret og driften af ejendommen. Hun omstrukturerede hele gården, genplantede vinmarkerne og byggede nyt vineri. Poderi del Paradiso drives i dag af deres søn, David. Området dækker 52 ha, hvoraf der dyrkes vin på de 19 ha. Vindyrkningen her er guidet af Paolo Caciorgna, uden tvivl en af Italiens førende ønologer, som er født og opvokset i byen San Gimignano, ligesom familien Cetti selv.

Paradiso er enestående, idet Cetti familien ikke blot har dedikeret sig til at bevare skønheden og herligheden ved San Gimignano ́s klassiske hvidvine, men også ved at fremstille en banebrydende ”familie” af rødvine baseret på den oprindelige toscanske sangiovese grosso. I de amfiteater-formede vinmarker i dalen ved foden af San Gimignano, samles solen som i et bassin og leverer en ren energi hvilket er med til opnå en utrolig modning af druerne. Dette har ført til stor ros til Poderi del Paradiso.

Det er et betagende syn, når du står på verandaen af familiens ejendom og betragter rækkerne af sangiovese gennem skålen op til foden af byen med de kendte tårne.

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
På denne hjemmeside anvender vi cookies for at give dig den bedst mulige besøgsoplevelse. Læs mere om cookies her.
x

Back to top