Search Site

Tenuta Lenzini

Tenuta Lenzini

 Certificeret biodynamisk og økologisk verdensklasse!

Tenuta Lenzini kan dateres tilbage til det 16 århundrede og dækker et areal på 24 ha, 13 ha vinmarker og 4 ha olivenlunde, ved foden af Lucca. Vingården er beliggende i et amfiteater med sit helt eget mikroklima, i det smukke område Grangnano.

I begyndelsen af det tyvende århundrede kom ejendommen i hænderne på Marchi familien, der hurtigt udvidede produktionen af vin og olie.

Tenuta Lenzini´s nuværende historie begynder med den store iværksætter Franco Lenzini. Han var en stor elsker af vin og olie og en mand med store visioner. Franco restaurerede vingården og udstyrede den med den nyeste form for teknologi. I dag drives vingården af Francos barnebarn Benedetta og hendes mand Michele.

Siden 2007, har vingården gennemgået en gennemgribende ændring. Navnet blev skiftet fra Gragnano Vineyard til Lenzini Estate, til ære for Franco. Olivenproduktionen er steget og vinene har ændret sig væsentlig, så de nu virkelig udtrykker området Gragnano. De er blevet et meget miljøbevist vinhus og brugen af pesticider, kemikalier og svovl er nu yderst begrænset.

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
På denne hjemmeside anvender vi cookies for at give dig den bedst mulige besøgsoplevelse. Læs mere om cookies her.
x

Back to top