Cantine Manfredi
Historien om Manfredi inkluderer eventyret om Langhe: den milde styrke og beslutsomheden i et terrior, der fra at være et fattigt og perifert sted, har vist sig at være et af de vigtigste vinområder i verden, en certificeret UNESCO verdensarv.
For Manfredi har vin været en familiesag i over hundrede år. Det hele startede i 1918, da tipoldefar Nicolao, fra de barske bakker i Alta Langa, og hans søn Luigi begyndte at lave vin i Farigliano. Men det var Giuseppe, Luigis søn, der virkelig definerede Manfredi-arven. På trods af tidens udfordringer fortsatte han med at levere vin, selv gennem Anden Verdenskrig. Siden da er vinhusets flasker aldrig holdt op med at rejse, hvilket bringer smagen af de fineste vine i Piemonte til bords over hele verden.
Vinhuset er placeret på toppen af Bricco Rosso: et sted, der emmer af gammel og moderne charme, omgivet af cirka 15 hektar vinmarker.
Manfredi har valgt at fokusere på en simpel filosofi: udelukkende at vinificere DOC- og DOCG-vine, der afspejler deres oprindelsessorter og dets rødder.