Vestergaard Wines

"Hos Vestergaard Wines banker vores hjerter for vine med karakter og sjæl!" 

Vi lever og ånder for vine som ikke blot er metervarer. Vi sælger nøje udvalgte vine af høj kvalitet fra håndplukkede producenter verden over. Vine med karakter, vine med sjæl og vine med historie. Kort sagt: vine til den nysgerrige vinelsker, som vil have vin udover det sædvanlige.

Vi håber du vil nyde og værdsætte vores vine lige så meget som vi har nydt at håndplukke dem til dig.

Mere end en smagsoplevelse!

Vores vine skal ikke blot være en smagsoplevelse, de skal have sjæl og en historie at fortælle.

Størstedelen af vores vine er importeret fra mindre producenter, som alle har det tilfælles, at de har inspireret og gjort indtryk på os – enten igennem vinhusets historie eller igennem en helt særlig dedikation hos vinbonden. En vins historie og arbejdet, der er lagt i den, kan smages på præcis samme måde som de primære smagsindtryk. Stopper man kort op og værdsætter en vins historie og dets arbejde, der er lagt i den, bliver oplevelsen meget større end blot smagen. Sådan elsker vi at nyde vin, og sådan håber vi du vil elske at nyde vores vine.

Vi er eneste danske importør for størstedelen af vores vine, og derfor er du også sikret en enestående oplevelse af høj kvalitet, når du handler vin hos os. Vi importerer selv sagt ikke vine, vi ikke selv nyder at drikke og vi importerer kun vine fra producenter vi kender og har tillid til. Alle vine bliver naturligvis prøvesmagt for at sikre, at de lever op til vores krav og forventninger til kvalitet før de bliver sat til salg i butikkerne og på nettet.

Tørstig efter nye vinoplevelser? Vi håber du vil nyde at gå på opdagelse i vores vinunivers!

Vine med karakter og sjæl

Filosofien bag vores vine er enkel: Vi tror på gode og unikke vinoplevelser, som du ikke kan finde alle andre steder. Vores vine er ikke de typiske ensidige supermarkedsvine, men unikke vine med saft, kraft og individuel karakter og udtryk. Stort set alle vores vine kommer fra mindre nicheproducenter og er grundigt prøvesmagt, vurderet og personligt udvalgt til ikke kun at falde i vores smag, men også i den almindelige danske vinelskers smag.

Familiefirma med årtiers erfaring

Vi har årtiers erfaring når det kommer til udvælgelse, indkøb og import af vin. Vestergaard Wines har nemlig rødder i Kolding Vinhandel der foruden at have været en institution i Kolding midtby i mere end 30 år, var kendt for et anseelig udvalg af spændende vine fra hele verden.

Vestergaard Wines er udsprunget af vores ønske om at dele vores unikke vinoplevelser med et endnu større publikum. Servicen, dedikationen og kærligheden til vinen er stadig den samme, som du kender det fra en gammeldags vinbutik.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods