Domaine Vincent Grall
Vincent & Adélaide Grall driver Domainet der har eksisteret siden 2000. Vincent er dog ikke ny indenfor feltet da hans familie igennem 3 generationer har dyrket vin i Sancerre.
Vingården er blandt de mindste i regionen med 100% fokus på kvalitet og terroir. 4 hektar produceres der Sancerre på. 95% af produktionen er Sauvignon Blanc og 5% er Pinot Noir til Sancerre Rosé. Undergrunden er domineret af flint og ler hvilket i vinene afspejler sig med sit mineralske og let røgede præg.
Vincents søn, Jean er også engageret i branchen hvor han lige nu læser til ønolog og arbejder på et af de største domainer i regionen. Sammen med Vincent er Jean nu i gang med planlægningen til omlægning til økologisk og i fremtiden biodynamisk vinbrug.
Hele filosofien bag Vincent Grall er at tage druernes ve og vel alvorligt hele året rundt, samtidig med at man har den største respekt for naturen.
Kvalitet fremfor kvantitet er mottoet, hvorfor der både praktiseres skudpluk samt grøn høst, for at efterlade de absolut bedste druer tilbage på stokkene.