Raymond, Napa Valley - USA

Raymond er en af Napa Valley's mest ikoniske, banebrydende vingårde, dateret tilbage til 1974. Vingården var med fra starten da vindyrknings eventyret begyndte i Napa.
Den oprindelige 90 hektar store ejendom i Rutherford er udvidet til over 380 hektar i hele Napa Valley. Fem generationer af Raymond-familien har opbygget et varigt ry for at producere elegante vine med en smuk balance mellem finesse, kraft og kompleksitet.
I 2009 blev Raymond opkøbt af franske Boisset og blev en del af Boisset Family Estates
I 2013 blev Raymond Vineyard's vingårde i Napa Valley i Rutherford og St. Helena certificeret økologisk af California Certified Organic Farmers (CCOF) og certificeret Biodynamic® af Demeter USA. I overensstemmelse med Demeter Biodynamic Farm Standard afsatte vingården 10% af sin ejendom til biodiversitet.
I dag er Raymond Vineyards den største biodynamiske ejendom i Napa og den eneste Demeter-certificerede vingård i Napa Valley.
Også i 2013 blev Raymond Vineyards den største 100% soldrevne vingård i Napa med 50.000 kvadratfod solpaneler på vingårdens tage og en 17.000 kvadratmeter solsejl, som hjælper med at reducere energi ved at give et overdækket, skyggefuldt område, der bruges under høst for at give et skyggefuldt område til sortering af druerne

Raymond har over 380 hektar vinmarker på tre steder i Napa Valley.
RUTHERFORD ESTATE 106ha, ST. HELENA 64ha, JAMESON CANYON 210 ha.

Se vinene fra Raymond her: /collections/raymond

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods